Krachtige reclame, kostenbesparend, gegarandeerde resultaten

MKB Check

Advies

Lees verder

T.O.P. Plan

Creatie

Lees verder

Tips

Coördinatie

Lees verder

Pakketten

Overtuigingspakket

Lees verder

Cases / Klanten

Tastbare Tips

Referenties

 • Martin Doolaard - Natuurlijk geïnspireerd
  Allround communicatiestrateeg

  “Fer is een gedreven en uitermate klantgerichte allround communicatiestrateeg die mede op basis van zijn creativiteit en grote staat van dienst steeds met die concepten aan komt zetten die je precies nodig blijkt te hebben.”

  Martin Doolaard - Natuurlijk geïnspireerd
 • Yvonne van Santen - Vakantiepark Vlugtenburg aan zee
  Marketing en communicatie

  “Tastbaar is een professioneel reclame advies-bureau welke creatieve concepten kan leveren op het gebied van marketing en communicatie. Fer Overdijk heeft voor Vlugtenburg een geheel nieuw communicatieconcept ontworpen en geleverd. Hij heeft voor ons de folder, briefpapier, beeldmerk en aankomstmappen ontworpen. Wij zijn hier heel erg blij mee. Deze communicatie uitingen hebben een frisse en zomerse uitstraling, wat precies bij Vlugtenburg past. Fer is een fijn persoon om mee te werken, hij luistert goed naar de wensen van de klant en werkt zeer doeltreffend. Hij ontwikkelt vernieuwend communicatiemateriaal en is onderscheidend.”

  Yvonne van Santen - Vakantiepark Vlugtenburg aan zee
 • Zoa Moeniralam - divine dancer
  Tips en meedenken

  Fer heeft me goed geholpen met tips, hij denkt graag met mij mee. Hij heeft er voor gezorgd dat ik een fantastisch filmpje heb kunnen maken met zijn compagnon. Daar ben ik hem heel dankbaar voor!

  Zoa Moeniralam - divine dancer